Voorbereidingen treffen …

Het camperjaar 2021 is voor ons afgelopen. Kairos staat in de winterstalling en zal daar tot begin 2e kwartaal 2022 blijven. Het plan om in het eerste kwartaal van 2022 Marokko te bezoeken hebben we weer moeten uitstellen. En weer vanwege Corona. We hopen dat 2023 meer mogelijkheden biedt om Marokko te bezoeken.

Het jaar is voorbijgevlogen met vele momenten van puur genieten. Achtenzeventig nachten zijn we onderweg geweest. Ons eerste uitstapje deden we in het koude Paasweekend op camping Waterhout in Almere. Zon, sneeuw, hagel, regen en wind. Temperaturen van net boven nul zorgden ervoor dat we soms overdag en elke nacht de verwarming aan moesten hebben. Plezieriger en voor ons onbekend was de mooie omgeving. We hebben dagelijks mooie wandelingen rondom de Noorderplassen gemaakt. Vele vogels waaronder ijsvogels hebben we kunnen zien.

Na een lang weekend Ommen om familie te bezoeken en te wandelen vanaf camperplaats De Stekkenkamp, hebben we genoten van de mooie omgeving van Arcen. Vervolgens zijn we op visite geweest bij vrienden en familie, en deden dit vanaf camperplaats De Turfvaart in Etten-Leur. Na een lang weekend op camperplaats Maastricht Marina en Het Oude Bossche veld in Oudenbosch, kwam de voorjaarsreis in zicht.

24 dagen rondreizen in Luxemburg; nog steeds onder de indruk van de enorme schoonheid van dit kleine land!

Na wederom een weekendje Ommen, deze keer op camping Emsland, en een weekend Maastricht Marina, werd het tijd voor ons jaarlijkse bezoek aan Renesse. Enkele dagen samen met mijn zus en zwager genieten van het goede leven! Onze plek dit jaar was recreatiebedrijf Boot in Noordwelle.

Tot slot was daar onze tweede langere reis van dit jaar. Kroatië, Slovenië, Oostenrijk en Duitsland zijn de landen waar we een of meerdere nachten hebben geslapen.

Al met al zoveel genoten dat we uitkijken naar het voorjaar van 2022! Het voorlopige plan is om de Noordkaap te gaan bezoeken. Een reis waar we ruim zes weken voor uit willen trekken. Met de eerste voorbereidingen hiervoor ben ik al bezig. Een voorlopig plan vooralsnog, want wie weet wat er op ons pad komt of welke andere ideeën we ingegeven krijgen. Daarom zei ik en zeg ik, en zal ik blijven zeggen:

WE HEBBEN GEEN PLAN, UITSLUITEND EEN RICHTING

Tot 2022!

Reacties gesloten.