Voorbereidingen treffen …

Het camperjaar 2023 is voor ons afgelopen. Kairos staat in de winterstalling en zal daar tot begin 2e kwartaal 2024 blijven.

Het jaar is voorbijgevlogen met vele momenten van puur genieten. Tweeëntachtig nachten zijn we onderweg geweest. Ons eerste uitstapje deden we in een nat weekend eind maart: Arnhem en Beekbergen: zie onze Polarsteps pagina

Na een weekendje Hoeven (Mieke’s Hof) en een trip Memory Lane door Zeeland (-> Polarsteps), hebben we IJsselmuiden en Diepenveen aangedaan. Vervolgens een lang en ontspannen weekend in de Franse en Belgische Ardennen. We hebben verschillende uitstapjes gemaakt met de fiets. Over voormalige spoorlijnen en langs de Maas. We hebben achtereenvolgens gestaan in Fromelennes (Fra), Muno (Bel), Herbeumont (Bel) en Blegny (Bel). Het complete en foto’s verslag vind je op Polarsteps.

Vervolgens de lange reis dwars door de Pyreneeën van Oost naar West. Wat hebben we hier van genoten. Elke dag weer. Soms billenknijpend door de smalle weggetjes en de steile afgrond ernaast, dan weer verrast door de overweldigende schoonheid. Elke berg, elke col heeft een eigen karakter. Soms verlaten en soms toeristisch, maar altijd betoverend.
Nieuwsgierig geworden? Kijk naar onze uitgebreid reisverslag op Polarsteps!

Na een (familie) weekendje Ommen was het weer tijd voor ons jaarlijkse bezoek aan Renesse. Als die reis afgelopen is weten we dat het einde van weer een jaar camperen in zicht komt. De voorlaatste reis en het laatste weekend verbleven we in Geldermalsen. Pal aan de Linge op het terrein van een watersportvereniging en jachthaven genoten we van de rust.

Tot slot de tweede langere reis van dit jaar. Centraal Europa hebben we deze reis genoemd. Een reis van negentien dagen door België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland. Een reis met verschillende gezichten en daarom verrassend!
Een uitgebreid verslag kun je leze op onze Polarsteps pagina.

Al met al zoveel genoten dat we uitkijken naar het voorjaar van 2024! Het voorlopige plan is om Sicilië te bezoeken. Een reis waar we ruim zes weken voor uit willen trekken. Een voorlopig plan vooralsnog, want wie weet wat er op ons pad komt of welke andere ideeën we ingegeven krijgen. Daarom zei ik en zeg ik, en zal ik blijven zeggen:

WE HEBBEN GEEN PLAN, UITSLUITEND EEN RICHTING

Tot 2024!

Reacties zijn gesloten.