Inkopen doen in Winterswijk

“Tja, wat doen we?“ is de vraag die we onszelf de afgelopen weken geregeld stelden. Het was de bedoeling om vandaag richting Leipzig te reizen. De start van onze rondreis door het oosten en noorden van Duitsland. Maar pas vanaf 15 juni staan de seinen op groen, oftewel geel en niet meer oranje of rood. Daarom hebben we besloten om in ieder geval tot 15 juni in Nederland te blijven. Daarna zien we wel.

Vanmorgen waren we vroeg onderweg. Thuis hebben we de koffie overgeslagen, omdat we onderweg een bakkie willen doen in de camper. De koffie is tenslotte snel gezet; we hebben water aan boord net als stroom. En belangrijk: de koffie smaakt op de een of andere manier net iets anders wanneer we onderweg zijn met Kairos. Niet persé lekkerder, maar de smaak wordt iets gezelliger.
Na de koffiestop trekken we verder naar ons reisdoel van vandaag, Obelink in Winterswijk. Lerend van onze eerdere reizen willen we onze uitrusting uitbreiden. Vanwege het enorme uitgebreide aanbod zijn De Wit, Schijndel en Obelink de kampeerwinkels waar je eigenlijk altijd wel slaagt.
De mooie omgeving van de Achterhoek gaf de doorslag om naar Winterswijk te rijden.

Na enkele uren en samen met hééél veel andere kampeerliefhebbers uit Nederland en Duitsland kriskras door de enorme winkel te hebben gelopen op zoek naar de gewenste spullen, zijn we blij om weer in de comfortabele stoelen van Kairos te kunnen neerploffen. Lunch.

De laatste boodschappen voor vandaag doen we bij AH in Winterswijk. Daarna rijden we naar een camperplaats in de buurt. Recreatiepark Het Winkel biedt camperplaatsen aan die net buiten de camping liggen en lekker goedkoop zijn. Een mooie plaats om de nacht door te brengen.

We wachten nu op een korte periode zonder regen, zodat we vandaag toch nog een korte wandeling kunnen maken.

Tot morgen! >>

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties