Sunlight T68 XV-Edition

Een droom komt op het juiste moment in vervulling

We hebben verschillende types campers bekeken en beschouwd. De voorzichtige overtuiging na deze oriëntatie dat wij het beste af zouden zijn met een buscamper, werd na twee weken reizen met dit type camper gelogenstraft.

Een liner is luxe en vooral heel erg groot. En erg duur! Een alkoof is voornamelijk geschikt voor gezinnen. Vier tot zes slaapplaatsen zijn in dit type camper standaard.
Een integraal is op het uiterlijk na, vergelijkbaar met een half-integraal of semi-integraal. De geïntegreerde cabine zorgt echter voor een hogere prijs, terwijl de inrichting en binnenruimte vrijwel gelijk zijn aan een semi-integraal.

Logo Sunlight T68 XV-Edition

Nu we het eens werden over het type camper, een semi-integraal, dringen de volgende vragen zich op. Welk merk en belangrijker nog, welke inrichting. Kilo’s folders hebben we doorgebladerd. De een met iets meer aandacht dan de andere.
Ik zal niet uitweiden over de discussies die we hebben gehad over de inrichting, de kleur, enzovoorts. Het was een lijdensweg, een prettige weliswaar. Prettig, omdat het erover hebben ons vrolijk stemde. Het vooruitzicht onderweg te zijn met je eigen camper, de vrijheid, geeft energie en maakt ons blij. Een lijdensweg, omdat we het niet snel eens konden worden. Maar dan ineens en bij toeval staan wij in een Sunlight T68 XV-Edition.

Op het moment dat we in deze camper stapten wisten we het. Geen twijfel, enkel overtuiging. Bij beiden! Deze camper heeft alles wat wij wensen voor een camper.

Sunlight T68 XV-Edition

Maar we vergeten niet dat de meeste en vaak ervaren camperaars aangeven dat de ideale camper, je volgende camper is.

You may also like...

Reacties zijn gesloten.